Kyno Senang & Vitaal
Massage voor honden

Mijn naam is Anita Domhof - Borkus  


Vanaf mijn jeugd wilde ik altijd al met dieren werken. Dat vonden mijn ouders echter geen goed plan....er was immers niets te verdienen als je met dieren ging werken. Het was beter dat ik maar "gewoon" werk ging zoeken....Dieren....dat was alleen leuk voor de hobby. 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2013 heb ik de opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd bij Kynocademy in Zwolle en heb dit afgerond met een diploma in 2014. 

Omdat onze hond Dizzy (2004 - 2018) te zien op de foto hieronder, spondylose had en ik hem zelf meer wilde ondersteunen zocht ik naar een goede manier om dit zelf te kunnen doen. Zo kwam ik bij Dogs In Shape (voorheen KynoCompleet) terecht voor de opleiding tot Kynologisch Masseur. Na de basis opleiding met een certificaat te hebben afgesloten ben ik verder gegaan voor Gediplomeerd Kynologisch Allroundmasseur. Deze opleiding heb ik afgesloten met een diploma. 

Van huis uit ben ik opgegroeid met dieren. Honden, paarden, konijnen, kippen, duiven en zelfs een geit liepen bij ons achter het huis. Ook nu lopen er weer gezellig dieren bij ons over het erf.  We hebben twee honden; Jikke (Labrador x Dalmatiër, 2018)  en herplaatser Sky (Australian Shepherd, 2015) een paard; Captain Jack Sparrow (2004) een Shetlandpony; Tess (2004) en een 9 tal kippen; Suus, Kaat, Ali, Mientje  en Hein (2018) en hun kroost van 2019 en 2020.

                
  Onderaan deze pagina vindt je mijn CV en een fotogalerij